Poorboy's Black Hole Glaze

About this product

Poorboy's White Diamond Glaze is een donker-gekleurde glaze die is ontworpen om kleine verfdefecten (zoals waskrassen en lichte swirls) te verbergen en de glans te verbeteren. Het creëert de illusie dat de verf nog nat is zonder dat er al een sealant of wax aangebracht is. Tijdens het aanbrengen verwijderen milde reinigingsmiddelen eventueel resterend vuil, terwijl klei-deeltjes en glanzende olie de swirls (waskrassen) en marring (vegen) duidelijk verbergen. Door het vullen van die gebreken heeft het zonlicht geen scherpe randen meer om op te reflecteren.

Geniet voortaan altijd van een showglans! 

Poorboy’s Black Hole Show Glaze is speciaal samengesteld voor zwarte, rode en donker gekleurde auto’s. De glaze reinigt en vult lichte swirls en geeft een briljante showglans.

Black Hole kan op elk moment worden aangebracht om kleine imperfecties te verbergen en de glans te verhogen! Black Hole maakt het eenvoudig om een showglans te behouden, zelfs op auto’s voor dagelijks gebruik. In slechts één eenvoudige stap is je auto glad, glanzend en vrij van lichte swirls!  

Net als alle Poorboy’s producten kan Black Hole in de zon of schaduw worden aangebracht. Poorboy’s Black Hole Show Glaze is geschikt voor elke donkere lak, inclusief blanke lakken, enkelvoudige en keramische lakken. Black Hole Show Glaze kan ook op chroom worden toegepast.

    22,99 incl. VAT

Reviews

Be the first to place a review